Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lika meningslöst som mycket


på g

jag är ivrig
kan inte vänta
har aldrig kunnat
allt ska hända
nu nu nu NU

jag vill vara i rörelse
inte sitta stilla alls
då kryper ångest fram

jag måste stoppa den med något
hindra utloppet
täppa igen det onda

jag vill inte ha tid till att tänka
det finns för mycket skit
för mycket dåligt i mitt liv

jag har skapat allt själv
ingen annan att skylla
bara jag

snälla låt mig få glömma
slippa tänka
vara i rörelse
på gång
aldrig stilla

något måste hända
nu nu nu NU







Fri vers av AVGAS
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-02-23 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVGAS