Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rapport från mina rådjur.


Mina rådjur.

 

                                     Mina 4 rådjur står och äter

                                i mörkret men i skenet av en

                                       julgransbelysning

                                   i en avbruten talltopp.

                                   Jag spelar hög musik

                                      I vardagsrummet.

                                 Rådjuren lyssnar men

                                        stannar kvar.

                              Dom äter limpor och kubb.

                            Dom verkar trivas så enormt.

 




Fri vers av Annmargreta
Läst 508 gånger
Publicerad 2007-02-23 18:12



Bookmark and Share


  Emilia Berg
De älskar dig precis som dina barn och barnbarn, de finner mycket gott hos dig.
2007-06-24

    Bodil Sandberg
Vilken mysig dikt...kan se det framför mig...stämningsfullt ...och du...här går det också rådjur kring knutarna...det är så underbart att kunna vara nära och studera dem...
2007-02-23

  Annmargreta
Men hjälp mig när jägarna kommer vill inte att dom skjuter dom här. Jag vill göra som samerna och ta dom till mina djur.Tack för din kritik och ha en skön helg.


Vad heter tack ?
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta