Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

Din famn är mitt skydd, min borg
Tryggheten kryper intill
Jag lägger mina synder i din korg
Rädda mig, jag vill. . .

Du varnar mig när jag är i fara
Räddar mig varje gång
Inga ord finns, för så är det bara
Min gåva är min sång

Jag kommer alltid att behöva dig, vid min sida
Du stärker mig
Utan dig skulle jag gråta, skrika, lida
- \"Jag älskar dig\"

För när jag är lika svag och skör som en stängel
Då vet jag att du kommer, min ängel




Fri vers av David Knutsson
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-02-23 21:11



Bookmark and Share


    Patetpoet
jag gillar själva dikten men den tappar rytmen ibland och det stör lite.
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson