Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror du vet vem jag är

Du ser ner på Mig, förnedrar Mig
Du hör Mig och dömmer Mig
Du säger att du vet vem Jag är, skrattar och vägrar se något annat

Nu har Jag sett Dig, låtit Dig trackasera Mig

Jag har hört Dig, dömt Dig
Jag vet vem Du är

Aldrig någonsin kommer Jag acceptera något annat




Fri vers av Nems
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-02-23 22:49



Bookmark and Share


    Suicide
bra skrivet, mkt känsla, gillar den grymt mkt!
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems