Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar ni mig?

Det var längesedan det var vi , bara vi
Det var längesedan vi kunde vara, bara vara vi

Tycker ni om mig än?

Jag gled åt mitt håll, ni gled åt ert
Ni gled ihop, vi gled isär
Jag levde inte utan er, ni levde utan mig

Håller ni av mig än?

Fastän ni stod bredvid mig, tillsynes så nära
Fanns emellan oss en avgrund djup som min kärlek, bred som
såret som skavts upp, stor som min ensamhet , mörk som min skam

Vill ni vara nära mig än?

Kan vi inte alltid, förevigt, tillsammans våga vara?
Våga vara barnen vi en gång var, lyckliga, ovetande, bara lite?
Jag älskar er, ÄLSKAR NI MIG?




Fri vers av Nems
Läst 530 gånger
Publicerad 2007-02-24 12:44



Bookmark and Share


    Suicide
Jag känner igen mig så jävla mkt!
Jag blev utfryst, av mina två bästa vänner, mobbad, och slagen.
Men nu är jag stark, tack vare att jag bytte skola, hehe.
OCh även fast dem kanske inte har det, har jag förlåtit dem.
KÄMPA PÅ!
2007-02-25

  soulmate_
förlåt.för att jag är en så dålig vän.om jag ens kan kallas det.jag antar att det är mig och Lollo du menar?!men det kanske är några helt andra...jag är väl bara egotrippad som vanligt....men om det är om oss så ska du inte ens behöva tvivla på att vi är dina vänner...och det säger jag förlåt för...för ditt tvivel.
2007-02-25

    sötsnö
bra skrivit, gillar känslan
jag får när jag läser :)
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems