Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker om att skriva om musik just nu. För musik är vad som gör mig glad.


Förälskad i musiken eftersom du som spelar känns alldeles för långt borta.

Jag kan inte glömma dig
Din röst
Ditt skratt
Dina ögon som jag skulle vilja se in i för evigt

Sättet du spelar på din gitarr
Hur skulle jag kunna glömma det?

Jag har alltid sagt att jag andas och lever musiken
Just nu andas jag och lever dig
Vartenda ord som faller från mina läppar fälls med en tanke på dig

Jag vill röra vid dig
Du sitter endast centimeter ifrån mig
Men du är alldeles för långt borta
Det är omöjligt
Som om det fanns en osynlig barriär skapad av dina toner

Som om du låser in dig i dig själv
Omedvetet
Eller kanske inte

Välbekanta toner hörs från gitarren
Jag sjunger

Och glömmer allt utom dig




Fri vers av 3_miles_high
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-24 13:52



Bookmark and Share


  ThatsNotMe
jättefin! =)
2007-02-27

    sötsnö
en rikgit fin text!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high