Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... och jag vaknar - saknar...



... drömmen - tror jag

gömmer texten framför ögat mitt

är fullt av livets salt det svider inte liksom

elden brinner inom mig jag fryser

fnyser genom tårbeströdda asfaltgator mot

mitt öde väntar bortom horisonten

ser jag redan fartyget i guld

och svart det glänser som en ängel

svansar dansar genom stormens öga

ser en örn det kanske är

havsvidunder blixt och dunder

genomkorsar forsar klyver stranden

banden klipper skriker viker sanden

och jag vaknar - saknar

... drömmen - tror jag





Fri vers av Rimsmeden
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-02-24 20:38



Bookmark and Share


  vildvin
så många bilder som
löser av varandra
och känslor...

kasten...

tycker mycket om....
2007-02-24

  Thommy
Här går det hett till i drömmen, tror jag.
Fin text
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden