Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan...hon gråter...


Flickan, ja hon som gråter
leendet kommer aldrig åter

Hon fäller tårar fast ingen kan se
flickan kommer aldrig mer att le

Tårarna rinner de bara forsar ut
varför hennes liv kan inte ta slut?

Flickan, hon blöder nu när hon dör
med stängda ögon faller hon i sin pöl

Tårarna har torkat och munnen ler
Ty nu försvinner hon medan de ser

Flickan, ja hon som fällde tårar
Flickan, som ingen längre sårar

Hon som grät tårar för räddare i nöd
Nu är hon borta Nu är hon död...




Fri vers av Michmich
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-02-10 16:45



Bookmark and Share


  Manal
det är en fin dikt om något som gör så ont. Dikten skulle bli änuu bättre om du delade upp den lite. Annars va den bra !
2005-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich