Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2001


Det vackra med livet


Vilken vacker värld vi lever i
Har du sett hur vackert det är att leva
Har du hört sångerna om livet
Har du hört mig säga att jag älskar dig

Visst är det vackert?!




Fri vers av Michmich
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 14:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Glimtvis.
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich