Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det de gjorde mot oss...



Såg du hur de slog oss?
Hur de torterade och bannlyste oss?
Såg du hur de slet i oss?
Hur de förödmjukade och trampade ner oss?
Såg du smärtan de satte i våra själar?
Såg du inte allt detta drabba oss?

Och ändå lät du det ske...
...Varför?




Fri vers av Michmich
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich