Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför Du?


Varför bland tusen stjärnor föddes du

Varför av alla tårar försvann du

Varför till min himmel fördes du

Varför av alla människor valdes du

att bli min enda vän?




Fri vers av Michmich
Läst 371 gånger
Publicerad 2009-01-20 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich