Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av salt


Den har kommit tillbaka

smaken av salt

Det som jag trodde hade lämnats bakom mig

i mitt förflutna

Jag känner den igen

mot mina kinder

mina läppar

och det svider så

och gör ont

i mitt hjärta

Jag borde inte känna så som jag gör

Jag borde vara lycklig nu

utan smärta

utan smaken av salt

Jag borde inte skriva det här

Jag hade lämnat det bakom mig

Hur kom det tillbaka?

Jag vill inte skriva det här

Jag vill inte känna smaken av salt mer

Jag har fått smaka på det tidigare

Jag fick smaka på det för länge

för länge för att det ska ha kommit tillbaka nu

Men det kommer allt oftare

och jag kan inte hindra det

det gör för ont

och det är för tungt att bära

Snälla, gör så att det försvinner igen

Snälla, tyng inte ner mig

Jag kommer inte orka det den här gången

Jag har knappt hunnit glömma hur det var

hur det smakade

smaken av salt

mot mina kinder

mina läppar

och det gör fortfarande lika ont...








Fri vers av Michmich
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-03 20:19



Bookmark and Share


  Fångaetthjärta
Kan känna igen mig i det du skriver. Hoppas det blir bättre för dig
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich