Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja visst...



Visst känns det som en kniv i hjärtat?

Visst känns det som om man dör av smärtan?

Visst svider det i ögonen av alla tårar?

Visst undrar man varför kärleken sårar?

Visst känns det som om man bara vill dö?

Visst vill man ta tillbaka ordet: Adjö!?

Ja visst, önskar man att det inte vore så hårt...
Men att vara kär SKA vara svårt!




Fri vers av Michmich
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich