Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1999


Min Älskade


Du min kära


Min älskade, berätta om mig
du som ritar mina ögon med kärlek
och mina läppar med ord
fulla av ömhet
Berätta din historia om mig


Mitt liv föddes ju när du kom in i mitt liv
Utan dig skulle jag inte se och känna
utan dig skulle jag inte leva
Min älskade, stanna kvar hos mig
lämna mig aldrig ensam


Du är ju allt jag har
det enda jag äger
Du har skrivit mitt liv som en kärleksfull historia
Om du lämnar mig kommer det bara att finnas ensamhet
tomhet och mörker kvar
Min älskade, stanna kvar




Fri vers av Michmich
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-20 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich