Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan ej sova



Kan ej sova

Tänker på dig

Måste sova

Sluta tänka på dig

Vill ha dig hos mig

Ta mig till dig

Håll om mig hårt

Släpp aldrig taget om mig


För jag älskar dig!




Fri vers av Michmich
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-20 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich