Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eliten

Om det finns en Gud
tackar jag henne


Så många barn växer upp
utan hopp
utan värme
utan vuxen vishet


Så oerhört tacksam är jag
att jag föddes till

eliten




Fri vers av Lapptanten
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-02-25 09:19



Bookmark and Share


    lillapoeten
Du skriver om en viktig tanke som flera borde tänka och vara tacksamma för! Bra skrivet!
2007-03-15

  figurett
Så e liten möjlig att fås växande
gud innan för för andes tankar
barnasinnens seende leende

Vetandes varför klaras liven
speglade i vuxenvärldens svek
dödens nära kalla faktum av

Trots allt drivs vi av trotsen
ödmjukt agg mot överheten
tron på lågan slocknar ej!

Kommentaren lyder känslans uppmaning, tron på en själv i andra, inget större finns, än du mitt barn, allas våra under värk!
2007-02-25

    ej medlem längre
Gillar att du kallar Gud för henne och din empati för barn som inte får den kärlek och omsorg de har rätt till har du fått fram på ett mycket fint sätt i din text!
Mycket fin!
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten