Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A different kind of love...


Att älska någon utan att drunkna i dennes ögon

- Älskar du mig?
Du svarar inte.
- Älskar du mig?
Du är fortfarande tyst.
- Älskar du mig?

Det finns många olika sortes kärlek, säger du.

Jag älskar inte dig.
Inte som min bror eller min syster
och inte som min sanna kärlek.
Inte som min kusin, eller morbror.
Inte som min hund.

Men jag älskar när vi åker ut med båten,
bara för att du är med då.
Och jag älskar skolan, för där finns du.

Jag älskar inte dig.
Jag drunknar inte i dina ögon.
Jag gör inte allt för att få röra dig.
Jag överlever om jag inte får pilla i ditt hår.

Men när du står vid grinden och längtar efter mig,
kan jag inte låta bli att älska din närhet.




Fri vers av Noyle
Läst 571 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-25 11:02



Bookmark and Share


    Brell
Ärlig kärlek. Den var helt fantastisk!
2007-07-31

    sister band-aid knees
aj..min mage.
2007-04-13

    sister band-aid knees
aj..min mage.
2007-04-13

    Fallingforyou
Så söt och vacker dikt, vad jag gillar den :-)
2007-03-11

  Tina-sol
Den här är också väldigt cool!
Binds samman väldigt fint av det härliga slutet.
2007-03-03

    Siera
Härlig. Ett underbart flyt och du har precis lyckats fånga känslan som jag haft ett tag men inte kunnat förklara. Underbart!
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Noyle