Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopplöst...


Om jag fick en önskan uppfylld…

   

På en liten soffa

som jag inte

riktigt ryms i,

vill jag ligga på sidan.

 

På sidan

med mina knän

uppdragna,

och med mitt huvud

vilande

i ditt lilla knä.

 

Jag vill inte

att något mer

ska ske.

Inget mer får ske.

 

Det skulle

bara förstöra

och

stunden förgöra.

 

Okej

du får stryka mitt

hår,

trassla upp min lockar

och mjukt placera

din hand på

min sida.

Om du är varsam,

 

men inte mer.

 

Bli inte rädd

om jag börjar skaka,

om jag börjar låta.

Om jag blir röd i ansiktet

och glänsande droppar

av längtansångest

rinner lättat

ner från min kind,

ner på

dina jeans.

 

Om jag fick en önskan uppfylld




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-02-25 13:40



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Håller med de övriga kommentarerna – Skön – Varsam – \"Pia desideria\" – Fromma önskningar som visar på Hänsyn
2007-02-25

    eva m h
Längtansfullt!
2007-02-25

    sunnanvind
Vilken känsla du spinner fram i den här dikten... Så skör!
Bra poetat!
2007-02-25

  Cris
..wow..håller med nedanstående talare..
och så himla skört skrivet..du får fram känslan
jättefint.. jag nästan låg där i soffan..nu
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf