Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan en dikt betyda mycket för den som läser den... Jag har fått ett mail som gjorde mig glad, det lät ungefär så som jag skrivit här...


Ord från dig

Jag vill att du ska veta
en sak min vän
Du betyder så mycket
för mig ...
Alla ord du ger till tröst
det som du inte säger
men syns i dina texter

De är inte blott enbart
för mig , men jag tar
emot dem
Gör dem till mina
Ord från dig
De hjälper mig framåt
Du ska veta min vän
De betyder mycket
För mig...




Fri vers av sunnanvind
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-02-25 15:32



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ord. words. de betyder. så mycket.
2007-02-27

  Jan Linderoth
De här orden kan delas av alla, men jag tar dem till mig och värmer mig ett tag, om det går bra. Skönt och starkt i en härlig cocktail.
2007-02-26

  Lars Granlöf
Mycket fint.
Är lite avund på dig... =)
2007-02-25

  devilsangel
Fint! Jo, en dikt kan betyda oerhört mycket, där finns ju så mycket känslor samlade som inte alltid är så lätta att uttrycka i tal.
2007-02-25

  Lena K Nilsson VIP
Fina ord...!
2007-02-25

    Maria Malm
Så värdefulla ord..att ta tillvara..
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind