Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oh mother I can feel the soil falling over my head.


jag har glömt hur man räknar sidor av mej


du är linjen i sjön
skillnadstecknet mellan isen och det flytande
så många skillnader i
mej massa små streck och när
jag vaknar har jag inget ansikte kvar

du lämnade lukt i min kudde
den försvinner
fort

dom svarta fåglarna klipper med sina
vingar jag klipper
mina nagelband till
små små stycken
lämnar som ett spår
att följa eller
blöda hjärtan i

- hjärtmassage, säger sköterskan med de
små ögonhålorna och
jag vill inte sova
mera

pianoklangen i andra rummet
jag är vidöppen
jag är



jag är verkligen här

du ska komma in sen
sen kramar du mej
ännu hårdare




Fri vers av harhjärta
Läst 458 gånger
Publicerad 2007-02-25 17:59



Bookmark and Share


  edvin medvind
Jag gillar mest det första stycket om isen och sjön. Och det där om fåglarna och nagelbanden... det känns väldigt... jag vet inte riktigt. men det känns.
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

harhjärta
harhjärta