Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda bullar för en femåring



Mamma idag ska vi baka
Jag tar fram det vi ska baka med
Titta här:
Tre skålar med det goda vi ska baka
mandelmassa, vaniljsocker, kanel och strössel

och jag tittar..
och ler

pojken har ställt upp tre skålar
med precis det goda vi ska baka med
hämtat i skafferi och kyl
det som behövs
delat upp det
likadant i alla skålarna

men du
säger jag...
ska vi stoppa det här i bullar?

jaa! vilka goda bullar vi ska baka!

mm - du kan minsann du
säger jag och ler

jaa, jag vet vad man ska ha i bullar!

jo, det här blir dina specialbullar
tänk vad du kan!

jaa, jag är duktig på att baka specialbullar

och vi bakar hela dagen..
gör en specialsmet av det goda
till specialbullarna

och tänk!

bullarna blev alldeles
speciellt goda
för det var en alldeles
speciell pojke
som bakat dom

med strössel på




Övriga genrer av glittertindra
Läst 1297 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2007-02-26 09:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en underbar tanke och handling, en pojke med strössel på !
2011-12-17

    felval
Lycka är att vara fem år och ha en mamma som dig!
2009-11-17

    JeSö
Jag riktigt ser era underbara specialbullar framför mig! En härlig text med strössel på! =)
2009-05-08

  R.R.R.
Så fint (tårarna rinner), om jag bara vore så, men jag kommer för det mesta på mej för sent. Måste bättra mig!
2008-08-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ååååå vad härligt.
Nu vill jag ha barn barn :-)
2008-05-04

    White as a star
:) vilken glad liten text! :) sitter och ler för mig själv när jag läser den :)
2007-09-15

  ceicli
Till spontanitetens lov! *glad*

*bokmärker*
2007-09-14

  Jojo
HÄRLIGT HÄRLIG TEXT!!
Det är nåt visst med femåringar.
2007-09-14

  Albert
å vad jag älskar sånt här
och en sån mamma

detta barn kommer att klara sig bra!!!
2007-09-14

    pladask
åååh! vilken underbar lyckobomb!
2007-03-10

  Ronny Berk
en fin beskrivning av en god hemmiljö... dofter av nybakat blandas med femåringsskratten .... lite mjöl på näsan o strössel i munnen... så fint...
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra