Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av: Sara Sjöström


Raurr

Mina tårar
Blöta
Fyllda med vrede
En klapp på kinden
Ta steget
Öppna grinden




Fri vers av geting
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-02-26 12:45



Bookmark and Share


    geting
Jag gillar den här texten skarpt Sara =)
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

geting