Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakna

jag kommer sakna dig

jag saknar dig, även att du går kvar

jag kommer sakna dig mer än mest

så det så.




Fri vers av geting
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

geting