Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

Bortom allt

så vet jag

att du

väntar på mig

Ditt liv har stannat

medan mitt

fortsätter

Men en dag

så vet jag

att vi ska

mötas

gå tillsammans

i evigheten.




Fri vers av geting
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 10:42



Bookmark and Share


  Freeman
* * * Lika vackert som stjärnhimlen om natten * * *

Tack för en helt underbar dikt!
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

geting