Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad.

jag försöker

att inte

tänka på det

men tankarna

kommer

endå.


fast jag inte vill

jag säger nej

det funkar inte

bli som förr

allt.


miss you badly




Fri vers av geting
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

geting