Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill veta

vet inte vad jag gör

vet inte vad jag vill

vet inte hur jag känner

vill veta allt.




Fri vers av geting
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-09-17 12:11



Bookmark and Share


  SantaPola
Ibland kan det kännas så för mig.
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

geting