Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Haysas begäran skriver jag en dikt (?)


Eklund?

Eklund kallas peklund

sitter i cellen, äter inte karamellen.

Han vill ha en pizza sedan resa till ibiza.







Fri vers av geting
Läst 392 gånger
Publicerad 2008-05-27 14:15



Bookmark and Share


  någonivärlden
Som du har gått loss på han tidigare kunde du väl fått ut lite mer??

Annars lagomt roliga rim
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

geting