Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga


jag vet inte vad jag vill

jag vet inte vad jag ska göra

jag kan

men vågar inte




Fri vers av geting
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 10:30



Bookmark and Share


  någonivärlden
så tänker nog många flera gånger om dagen
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

geting