Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom allt

bortom allt

finner jag något

jag vet inte vad

det har inget namn

vill veta

men får inte




Fri vers av geting
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-09-17 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

geting