Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

 

 

Jag älskar dig,

det vet du väl?

 

Hennes ord klibbar

och jag vill lösgöra mig

från kramen jag får

 

Kanske är det ovanan

att höra det från just henne

som gör mig så avig

 

Jag älskar dig,

vet du det?

 

Som jag längtat

att höra just dessa ord

från henne när jag var liten

 

Men nu känns det

mest bara klibbigt

och jag värjer mig

 




Fri vers av Jojo
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-02-26 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla mammor har inte förmågan att uttala dessa ord när barnen är små. Det är för mycket som sliter på deras kraft och ork. Tyvärr är det för sent sen...jag vet!
Döm inte henne för hårt. Hon visste inte bättre då....
2007-02-26

  Marreb
Oh, känner igen.. Snyggt och naket beskrivet.
2007-02-26

  Albert
knepigt, MEN äkta skrivet
(och jag vet vad det beror på)
2007-02-26

    eva m h
Känns!
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo