Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet och sorg

ensamhet kan förklaras som sorg;

när sorgen är som djupast är ensamheten störst

när ensamheten tar över finns sorgen tätt intill

hur ska man veta om man sörjer efter sorg eller ensamhet?




Övriga genrer av singforabsolution
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-02-26 13:09



Bookmark and Share


  Madicken1978
Så sann och så fin!
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution