Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannen tvärs över gatan har på TV:n

Grannen tvärs över gatan har på TV:n och jag försöker förgäves lista ut vilket program denne tittar på halvt utlutad genom fönstret. Gatlyktorna kastar ett flödande gult sken över gatan som lyser upp den annars så mörka gatan. Här och var är asfalten ovanligt svart efter det sena sommarregnet. Det ser nästan ut som att någon har spillt ut en burk med svart målarfärg över hela gatan. Tänk om något sådant hade hänt. Vilken uppståndelse, så mycket klagomål, så mystiskt, en sådan hysteri skulle det ha blivit. Fast om jag tänker efter...så skulle sådant aldrig hända här. Det händer faktiskt aldrig någonting här. Nä, inte ett skvatt.




Övriga genrer av singforabsolution
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 18:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Someone told me nothing happened today\" (Boomtown Rats)

Men varje dag är ett äventyr.
2007-12-02

    RebeccaW
Vet inte vad det är, men det är något som fångar mig:) Bra skrivet!
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution