Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan har fångat mig i sitt lösa grepp

Lyckan har fångat mig i sitt lösa grepp
Blåöggd som jag är
Glad som jag numera är

Ni har hjälpt mig att vilja vara den jag är
Tänk att jag någonsin hann tvivla på livet






Övriga genrer av singforabsolution
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 23:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att vilja vara den man är är ett stort steg på väg.
Att vägra vara den andra kräver att man skall vara.

Det finns en lycka vars grepp inte är löst.
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution