Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har letat

jag har letat
över hela världen
efter känslor som inte finns




Fri vers av singforabsolution
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 17:08



Bookmark and Share


  Havsbris
Beror på det du letar efter...

Men om du vill hitta den,
menar att de finns, titta
inuti, öppna din själ och
lyssna ditt hjärta..

vackert skrivit, mystisk
och tänkvärd!!

kanske havets brisen
kan inspirera dig ;o)
kram
2008-01-01

  Larz Gustafsson VIP
\"They call me the seeker...I\' ve been searching low and high...\" (The Who)

Själv var jag en sökare. Tills jag fann.
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution