Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början och slut.

Allt som har en början har ett slut.




Fri vers av singforabsolution
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-08-07 17:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men hur är det med det som INTE har en början...?
2007-12-02

    Brell
Tyvärr är det du skriver sant...
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution