Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönhörd

Ljuset omger livets branta stig.
Kroppen sträcks ut till tänkbart möjliga för en vandring.
Sinnets soluppgång når sin ban för att närvara.
Jordeliv börjar bulta för att låta benen bära.
Inget är så underbart som att bli bönhörd.




Fri vers av singforabsolution
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution