Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står tiden still i det gamla.

Tiden är ung och ny
Men ändå står tiden still i det gamla




Fri vers av singforabsolution
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-01 13:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan jag föreställa mig det förflutna som olika sektioner...60-talet, 70-talet, 80-talet, 90-talet...
Nästan som vagnar på ett tåg.
Även tåg kan ju stå stilla...

Men, som Talking Heads sjöng: \"It\'s not yesterday anymore...\"
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution