Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träd

Det enda jag begär är ett träd att krama.




Övriga genrer av singforabsolution
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-10 21:36



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Men ett träd kan aldrig krama tillbaka..

Kram påre!
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution