Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst såhär

Jag vet att detta är för det bästa.
Du vet det med, vi vet ju det.
Har vi inte vetat det hela tiden egentligen?

Men egentligen, vem är det bäst för?
Inte för oss väll? Men för alla andra.
så.. ja okej, det ÄR bäst såhär.

Men, du vet.. jag kommer sakna det.
Jag kommer sakna...

...dig!




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-26 15:36



Bookmark and Share


  nettizen
Ja... hjärta och förnuft samsas inte alltid..... dragkampen kan bli ganska så tuff....
2007-03-01

  Zabina
Det är lite läskigt, känns om att dina känslor är synkade med mina.
Du skriver mkt om saknad, det kan man känna igen sig i.
Jag tycker om det här!
Härligt :)
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127