Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\" jag älskar dig\"

 

 

Inte får hon säga så

men gärna någon annan

någon som känner min själ

och vill mig väl för min skull

 

Hon har haft sin tid

nu är platsen reserverad

för en själ som vill vandra

bredvid min för sin skull

 

Inte får hon säga så

det gör ont att bli påmind

om bristen hon skapat

som gör att min längtan brinner

 




Fri vers av Jojo
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-02-26 15:56



Bookmark and Share


  Cinemiracle
En mycket läsvärd fundering om hur vi alltid förblir barn och aldrig blir riktigt vuxna. Både varm och kall samtidigt. Både längtande och fjärmande. Iskall och knivskarp i sin knapphet. Och dubbla budskap! För inte kan väl jag bestämma vem som får älska mig. Jag kan besvara eller inte - men bestämma? Inte då. Där talar barnet!
Fantastisk utveckling av förra dikten på samma tema. Mer öppen. Bugar!!!
2007-02-27

    ej medlem längre
\"inte får hon säga så\"...som en fråga...nästan.
Tycker om!!!
2007-02-26

  Marreb
Berör, tar tag, man känner.
2007-02-26

  Albert
tänk att det kan bli så
du beskriver det verkligen på ett äkta och trovärdigt sätt
enkelt och tydligt

och det är egentligen alldeles fruktansvärt

tror jag
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo