Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scenario...

 

Ovänner i ett patetiskt scenario

som kallas verkligheten.

 

Vänner i ett hypotetiskt scenario

som kallas mina drömmar.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-02-26 18:22



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
\"Ovänner i ett patetiskt scenario
som kallas verkligheten\"
Visst är det väl patetiskt egentligen att vara ovänner i den här patetiska verkligheten när vi går så kort tid här på jorden!!

Snyggt skrivet**
2007-02-26

    sunnanvind
Så länge hoppet finns , finns drömmarna...
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf