Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindre smärtsamt

 

Främlingar är en vackrare

blomsteräng

än ett

igenasfalterat hopp.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-02-26 18:24



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Stämmer bra!! Igenasfalterat hopp *Starkt ord!!
2007-02-26

    sunnanvind
Ja, du kan sätta ord du! Bra!
2007-02-26

  Cris
så vackert... med främlingen
\"igenasfalterat hopp\"
låter hemskt..
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf