Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I can be anyone you want me to be

Klä ut mig
jag kan bli vem som helst
Från en liten flicka
till en äldre dam
eller varför inte man?

Jag kan bli en elak häxa
en pingvin i frack
eller primadonna i klack?
En prinsessa vacker som
en solnedgång.




Fri vers av Kakaan
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-02-26 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan