Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lyfta blicken

Du viskade luft i mitt öra.
Du fick mig att le.
Du fick mig berusad av löften.
Du var min natt.

Inget gjorde ont som du.

Du viskade tomhet i mitt hjärta.
Du la dig på knä och grät.

Bland stavelser och drömmar
förlorade jag dig.

Du viskade
Du
i min mun

jag glömde dig någonstans
mellan
kärlek och hej




Fri vers av Katja-
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-02-26 19:08



Bookmark and Share


  Filip Broström
Underbara slutrader, och raderna i mitten (bland stavelser...) kan man döda för. Vissa saker alltså... MUMS!
2007-04-05

  Ninfa
Så vacker, kärleken yr.
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-