Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutet för kärlek


Kärleken har ett slut

Vi gick hand i hand i vinterns kyla. Det ända som kunde värma oss nu var värmen ifrån oss själva. Mina handflator blev rödrosa och fuktiga av värmen från dina händer. Dina kinder färgades röda av kylan och din näsa började rinna. Du drog mössan över dina öron för att skydda dom mot kylan, jag drog den över dina ögon kysste dig på pannan och sprang sedan där ifrån. Mig såg du aldrig mer igen.




Övriga genrer av idahandersson
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-26 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson