Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad?

Vad gör jag för fel?
Varför räcker jag inte till?
Vad vill du att jag ska göra?
Ska jag släppa allt i min vardag och följa dig som en hund?
Eller ska jag både vara här och där samtidigt?
Kan du inte bara säga rakt ut hur du vill ha det?




Fri vers av idahandersson
Läst 219 gånger
Publicerad 2013-02-26 13:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du räcker fullständigt
du är perfekt

den som ej tycker så
är dig ej värd
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson