Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beroende

Om du vände dig om
såg mina vattniga kämpande ögon
hörde mina ångestfyllda andetag
kände doften av rädsla

skulle du sluta då?




Övriga genrer av Bofink
Läst 507 gånger
Publicerad 2007-02-27 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bofink