Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsångest

Hjärtat slår så hårt, så hårt
djupt ner finns både ilska och gråt
hotar varje andetag

det gör ont att vara svag




Fri vers (Fri form) av Bofink
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-24 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bofink