Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas

Tiden rinner
försvinner
ur min hand

som vatten

som blod

som tårar

Tiden rinner
försvinner
och med den försvinner du




Övriga genrer av Bofink
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-14 13:12



Bookmark and Share


  lyckeli
Timglas är tydligen ordet för dagen! Skrev just en om timglas..; )
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Bofink