Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinner

Ögonen brinner
vill vill vill
hettan slår så hårt
kan kan kan

så nära
andas på varann

ögonen brinner
se se se
hettan slår så hårt
känn känn känn

så nära
smält i varann

vänd om
eller bli till aska




Fri vers av Bofink
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-16 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bofink